POMPEUFARREROS WANTED

Es busca als primers pompeufarreros i pompeufarreres. Als responsables que el divendres següent el professor doni classe a 3 persones.

I  és que sent becaria i dels vint-i-poc no em podia estar de recordar que si la Pompeu fa 25 anys, les Pompeufarres també (tot i que no sabem ben bé si sempre s’han anomenat així)!

pompeufarra2.jpg
En Farru. Probablement els antic alumnes no el conegueu.

L’Eloi Fernández Porta i l’Eva Giménez ens van parlar sobre elles mentre rodàvem les seves peces i , pecant de jovent, mai haguéssim anat a pensar que tenien tant de recorregut.  Ells ho recorden com la gran recompensa a un trimestre ple d’esforç i treball a contrarellotge, el moment d’esbargiment amb els companys a qui a mesura que s’apropaven els exàmens deixaven de veure com a persones i començaven a veure com  Zombies de l’estudi;  biblioteca, estudiar i cafè es convertien en el vocabulari bàsic.

Entre els testimonis hi ha qui la descriu com “una farra a l’americana” i qui diu que eren absolutament necessàries. Del descontrol farrer ja en parlarem en privat!  Públicament ens quedem amb l’aportació de “Pompeufarra” a les beques per a situacions sobrevingudes, una iniciativa fantàstica! Enhorabona nois i noies.

Bé, tot això venia a proposar:

  1. Que amb motiu de la Pompeufarra final d’exàmens dels actuals alumnes (una de les més mítiques) totes les generacions UPF, però en especial la primera (sí, síi. Els “farrers” de l’Edifici Balmes) pengeu a Instagram i Twitter fotos d’aquests moments. Etiquetant a @ambtitol i amb el hashtag #PompeufarraNadal
  2. Què els ideòlegs de la Pompeufarra es posin en contacte per a poder explorar a fons els orígens mítics de l’assumpte (ja negociarem pseudònims si cal!).

Amb tot això ens proposem fer una publicació més endavant, de la que estem ben segurs, estareu desitjosos de tenir notícies. Ja tenim la primera pista de la mà de l’Eloy, sembla que els culpables van ser els de Dret…

@Pompeufarra

#PompeufarraNadal

Publicat per

webdocambtitol

Q-5850017-D Pl. Merce, 12 08002 - Barcelona SPAIN

Enviant aquest comentari acceptes les condicions legals i de privacitat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s