DEIXA’T ESTAR DE FILTRES!

Algun cop heu fet una foto amb el mòbil i us ha quedat fosca? Heu intentat arreglar-la amb la típica App de filtres i només es veien píxels? Això mai us hauria passat si tinguéssiu un director de foto. Agafeu-vos les mans al cap i llegiu:

“El que importa no és la càmera.
El que importa és la persona que hi ha darrera de la càmera”,

Pau Savall. Director de fotografia “Amb títol”

Ara no cal que us encoratgeu i llenceu les “rèflex” per la finestra. El que vol dir tot plegat és que tant és si tens la càmera més estupenda del món si no tens ni idea de com fer una foto.  El Sol pot ser un aliat o un enemic molt poderós per a les fotografies, per això, si voleu produir vídeos de qualitat,  necessiteu algú que el domini i sigui capaç de posar-lo a la vostra disposició. Una llum adequada i suficient és imprescindible per poder fer correccions a la sala de muntatge.

Com podeu veure en el següent vídeo, la direcció de fotografia és una feina de precisió:

*Si la persona que heu de gravar encara no ha arribat, feu servir al primer innocent (de característiques físiques similars) que passi pel vostre costat perquè us faci de “doble de llums”. No només es tracta d’aconseguir una llum adequada estèticament, sinó també una llum adequada contextualment. Si bé les localitzacions són les que són, la llum pot ajudar a crear atmosferes més personals que acompanyin el discurs de la peça.

Si, com en el nostre cas, el director de fotografia fa a la vegada d’operador de càmera, la seva tasca no només es basa en corregir i modificar llums sinó també en fer els impossibles per aconseguir el millor pla càmera en mà.

Si esteu atents a futures publicacions, us revelarem alguns dels secrets millor guardats del nostre director de fotografia. Fins al moment, us deixem una notícia relacionada amb Instagram. Si l’utilitzeu, com a mínim utilitzeu els filtres correctes:

Publicat per

webdocambtitol

Q-5850017-D Pl. Merce, 12 08002 - Barcelona SPAIN

Enviant aquest comentari acceptes les condicions legals i de privacitat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s