UNA UNIVERSITAT DE PEL·LÍCULA

L’edifici de les aigües no és l’únic plató de cinema de la universitat. Les pissarres blaves característiques dels campus de la UPF donen molt de joc. Per això tot sovint les veiem passant desapercebudes aquí i allà, a un reportatge, a una webserie o a una pel·lícula.

Si això li sumem l’espectacle que suposa veure les aules de l’Edifici Roger de Llúria a través d’una pared acristallada, tenim tots els ingredients perquè el Campus de la Ciutadella es converteixi tot sovint en un plató.

ECONOMIA EN COLORS

IMBERBE (WEBSERIE)

EL CUERPO

Resulta que l’Hugo Silva, a més d’aprofitar la biblioteca per deixar anar la seva passió, també surt a la pel·lícula fent com que fa classe. Seria interessant descobrir si el que posa a la pissarra té alguna mena de sentit o són fórmules i esquemes que han arribat per imposició divina a l’equip d’art.

RED LIGHTS

I vet aquí el més divertit. La sala d’exposicions del Campus de Ciutadella surt com a part de les localitzacions de Red Lights. On? Quan? I com? Encara en tenim dubtes, l’equip d’art ha fet màgia per disfressar tots i cadascuns dels espais.

Sortir, surt. En tenim constància.

E-7.5.3
Sala d’exposicions de la UPF. Fotografia de la web d’espais.


Mai tornareu a mirar amb els mateixos ulls l’edifici Roger de Llúria. Atents perquè una caravana-camerino o una furgoneta de TV3, són símbols inequívocs: alguna cosa s’està coent, audiovisualment parlant.

Publicat per

webdocambtitol

Q-5850017-D Pl. Merce, 12 08002 - Barcelona SPAIN

Enviant aquest comentari acceptes les condicions legals i de privacitat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s