THE […] AND

Llàgrimes, riures, secrets i declaracions! Millor que la típica comèdia romàntica que la vostra parella us arrossegarà a veure al cine per què toca! Voleu amor del de veritat? Acompanyeu a aquestes parelles a un procés d’intimitat absoluta.

I si no teniu parella, també serveix! Perquè no tot són parelles amorosos: amor de pare a fills, de fills a pares, de germans, etc! I si tot i així voleu centrar-vos en parelles amoroses descobrireu que no tot és tan màgic com a les pel·lícules.

Abans de res cal assumir que enfrontar-se a aquest webdoc és un repte de sinceritat personal. Ja hem parlat de webdocs i experiències interactives que et toquen d’aprop, però cap havia acabat d’entrar en el terreny més personal, el dels sentiments.

Per començar només cal respondre a 4 preguntes ben “innocents” sobre els nostres comportaments en parella, de manera que l’algoritme ens descobrirà quines són les històries més afins a nosaltres.

 

theand1

De 90 a 100 llargs. La part estrictament documental d’aquest webdoc ha pogut registrar preguntes i respostes de tots els colors de parelles de totes les classes i de totes les edats, i encara que potser no ho pugui semblar a primera vista, això no impedeix que comparteixin patrons amb parelles que semblen absolutament diferents.

Us advertim! És difícil no projectar cap a moments personals de la pròpia vida, així que si no esteu disposats a entregar-vos i patir o riure amb ells, no val la pena provar l’experiència.

Després d’actuar com a espectador, arriba el que nosaltres anomenem a Amb títol espai de col·laboració. Preparats per posar a prova el vostre amor? The […] And us proposa una bateria de preguntes d’allò més compromeses en tots els àmbits de la relació. Un “veritat, mentida o penyora” que es pot convertir en “veritat, mentida i porta” o en un “veritat, mentida o boda”, segons els ànims i nivell d’enamorament.

theand4

Si la cosa acaba fatal, sempre podeu tornar a veure Amb títol i recordar com de fantàstics i meravellosos van ser els anys a la universitat.

Publicat per

webdocambtitol

Q-5850017-D Pl. Merce, 12 08002 - Barcelona SPAIN

Enviant aquest comentari acceptes les condicions legals i de privacitat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s