SOBRE EL BLOG

Som probablement la part més petita del projecte, però també la més curiosa. Petita perquè sense comptar amb els meus caps, només hi sóc jo. Tafanejo on hi ha acció i empaito a tothom qui ha tingut alguna cosa a dir en el desenvolupament del Webdoc (sempre, és clar, prenent bona nota). De fet, vaig seguir meticulosament a l’equip durant el rodatge i encara ara els segueixo turmentant a missatges. I tot això per què? Per oferir-vos informació de primera mà.

Amb Títol és un documental Web o Webdoc seriós; dinàmic, però  seriós. L’equip tècnic ben bé ho val. El blog, territori dels meus dominis al WWW, ho intenta.

Aquest és un espai d’exploració de conceptes i idees relacionades amb l’actualitat del món Webdoc, les novetats d’Amb títol i el debat sobre l’ensenyament universitari. Tot això des de la visió, suposadament objectiva, d’aquella qui encara es pot considerar alumna.

Com a idealista, confio en què tots esteu desitjosos de col·laborar en aquesta oportunitat sense precedents de reflexionar sobre la Universitat i tot el que suposa. No heu de permetre sota cap circumstància que la nostra feina hagi estat debades!. Digueu el que hàgiu de dir, sense embussos (però amb criteri i respecte!), que ja em documentaré tant com calgui per poder respondre!!

Equip de Comunicació 

Enviant aquest comentari acceptes les condicions legals i de privacitat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s